Gyakran Ismételt Kérdések

Vásároljon magyar vezetői engedélyt

Milyen módon küldi el a megvásárolt vezetői engedélyemet?

Az Ön által megvásárolt vezetői engedélyt egy országos vagy nemzetközi szállítási ügynökségen keresztül küldi el, attól függően, hogy melyik országban tartózkodik. Általában DHL szolgáltatásokat használunk. E dokumentum elküldése a lehető legbiztonságosabb módon történik.

Mennyibe kerül a vezetői engedély ezen a webhelyen?

A webhelyen a vezetői engedély 850 eurótól, az igényelt kategóriától függően 1500 euróig terjed. Ez a fizetés tartalmazza a vezetői engedély elküldésének költségeit. Ezenkívül a vezetői engedély megvásárlása két részletben történik, a dokumentum egy rendkívül biztonságos kézbesítését megelőző fél felett és az egyik után.

Mennyi időbe telik elvenni egy vezetői engedélyt tőlünk?

Attól a pillanattól kezdve, hogy elküldi az adatait azáltal, hogy kitölti űrlapunkat, amely tartalmazza a személyazonosságának minden elemét, amelyre a vezetői engedély beszerzésére lesz szükség, akkor 5-6 napot kell várnia, hogy a járművezetői engedélyt egy diszkrét a szokásos küldő ügynökségünk.

Az információs formanyomtatványon elegendő információ áll rendelkezésre a vezetői engedély megtervezéséhez?

Nos, igen, az alábbi link, a szükséges információk elégtelenek, mert elküldheti nekünk fotóját, dokumentumait és egyéb adatait közvetlenül ezen a webhelyen keresztül telefonján vagy számítógépén keresztül. Ne aggódj az adataid miatt, mert a küldést végponttól végpontig terjedő titkosítás biztosítja, így az adatok biztonságban vannak.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …

A kapcsolattartón keresztül is felveheti velünk a kapcsolatot, és örömmel állunk rendelkezésére az ademavancampen@gmail.com e-mail címünkön keresztül, és megadja nekünk az összes információt, amellyel a weboldalunkon keresztül vásárolhat meg egy jogosítványt.

El kell hagynom a vezetõ iskolát?

Természetesen nem. Ha már be van jelentkezve egy vezetői iskolába, továbbra is követheti a vezetési kurzusait, különösen azokat, amelyek gyakorlatiasak. Nem kell elvégeznie az írásos és gyakorlati vizsgákat. Mi megkönnyítjük a vezetői engedély megszerzését, de vezetni kell a vezetést.

Ami a vevő anonimitását illeti, meg van őrizve?

Az oldalon található szolgáltatások szigorú titoktartási szabályoknak vannak alávetve, amelyekben a vevő anonimitását kézzel és az adatok titkosításával teljes mértékben védi, így az ezen oldalon feltüntetett adatok harmadik fél és hackerek számára teljesen hozzáférhetetlenek.

Meg kell kérdőjeleznünk a dokumentum valódiságát?

Természetesen nem, A kapott vezetői engedély teljesen törvényes és nyilvántartásba vett az Ön dokumentumában szereplő állami adatbázisokban, hogy soha ne legyen semmilyen problémája a rendőrséggel vagy más intézménygel vagy személyrel.

Vásároljon útleveleket, vízumokat, tartózkodási vagy munkavállalási engedélyeket, okleveleket, vezetői engedélyeket és személyi igazolványokat ide kattintva …